Založ si blog

Pravda – dobre ráno SK , taká čistá sranda : ))

Dobre ráno,

určitý čas sledujem život na portáli PRAVDA. Prečo Pravda? Asi nás priťahuje to slovíčko. Je zrejmé, resp. malo by platiť, že ku skutočnej pravde je potrebné sa dopátrať, lenže sú „okolnosti,“ ktoré novinár musí, alebo by mal rešpektovať. Páči sa mi neskutočne, že občas sa stane a pozitívna energia zaznie ako výkrik „Okolnosti? Aké okolnosti? Čo za okolnosti? Ja som okolnosti !“… To síce povedal Napoleon, ale keď si predstavím, ako tieto slová hovorí, môj úsmev to nevyvoláva. Keď si však predstavím tento citát v inom kontexte… to je už iná vec :))

 

Prídem do kancelárie, zapnem „podnikový počítač,“ ktorý spracováva síce veľa informácií, ale je totálne odrezaný od „normálneho“ sveta. Tak to je a tak to aj bude. Preto s úsmevom podídem k tomu svojmu – súkromnému, prihlásim sa, naladím PRAVDU a prezerám, čo sa v tom priestore stalo, keď som tu nebol. Zvyčajne mám dosť času na to, aby som si v kľude prečítal, čo je nové a zaujímavé. Naučil som sa spoznávať „rukopis“ diskutérov. Rituál… Debaty na absurdne zaujímavé témy – čo je na nich tak zaujímavé?… samotné témy?, či skôr ich absurdnosť…

 

Drahí priatelia… to všetko je ale veľké NIČ… Predstavte si, že som chcel byť v obraze a rýchlo, veľmi rýchlo som prebehol titulky tém uvedených v zozname. Na chvíľku sa mi zastavil dych – aká je dnes technika šikovná a hneď som sa začal rehotať :)). Totiž celkom prirodzeným spôsobom, v závislosti od diskutérmi pridaných príspevkov, sa poradie titulov menilo. Usporiadanie zhora dole, zdola hore a ja srandista som sa snažil len narýchlo prečítať nadpisy tém a vznikol tento tak neskutočne zaujímavý „formát“. Vyzeralo to viac menej takto…

 

Pred 68 rokmi sa zrodila nádej na slobodné Slovensko – nezabúdame. Občania, podpíšte prosím petíciu proti TV teroru v SR a ČR. If you could see me now…

 

Prečo Fico zakaždým osloví masy… Ozbrojení lupiči ukradli na diaľnici v Taliansku 10 miliónov eur. Väčšina Rómov v osadách túži po šanci, ktorú zatiaľ nedostala, tvrdí Pollák.

 

1,1 miliardy ľudí nemá prístup k čistej vode. Kapitalizmus to rieši vadne. Dunajská Európska komisia sa zbláznila? Chce sprivatizovať vodné zdroje!

 

DJ Simon a Tomáš Rosina už o pár dní vypustia do éteru nový singel. Trápny Frešo – vysmiaty Fico.

 

Brusel odklepol veľký projekt pre železnice. Figeľ sa stal poradcom eurokomisára v oblasti podnikania a inovácií. Ďalší prepad ekonomiky už tento rok. Nebankovky opäť silnejú, štát ich zatiaľ nezastavil.

 

Frešo podľa Fica žiadal zmariť voľbu človeka SaS na šéfa NKÚ. Prezident tají, či predstúpi pred parlament. Brániť rodičovi stretávať sa s dieťaťom môže byť trestný čin.

 

Reklám v seriáloch a vo filmoch je čoraz viac. Sulík by mal podľa Poliačika ukázať veľkosť lídra. Psychológ: Na počasie sa nezlostite, urobte si iný program.

 

Krv a mlieko! Dievčatá zo Superstar v bikinách ukázali sexi krivky. Pani Kováč je pre matriku neprípustná.

 

Karin Haydu obvinili z poisťovacieho podvodu, hrozí jej 15 rokov! Petra Polnišová: Partička sa skončila, ale život ide ďalej.

 

Kríza Simony Krainovej sa v Mexiku zažehnala. Angelina Jolie sa zahráva s novinármi. Prsteň vraj nie je zásnubný…

 

 

Viete si predstaviť, ako sa človek poteší, keď si prečíta srandovné noviny… Zajtra ráno si tiež zapnem počítač a prihlásim sa na portál PRAVDA :))

Pravda – SK , taká čistá sranda : )) 12

02.11.2015

” Humor je boj s ľudskou hlúposťou. V tom boji nemôžeme nikdy vyhrať, ale nikdy v ňom nesmieme ustať. Pravda, pozor na omyl: Ten, koho považujeme za hlupáka, považuje za hlupáka nás. Ide o to, nevyvraždiť sa. “ / Werich J Socialistický pravičiar – Vodca al-Káidy vyzval na jednotu v boji proti Rusom a Američanom Migranti aj počas víkendu ďalej prúdili [...]

Vlasť – Hrdinovia a zradca ČSR

28.10.2015

Ocitol som sa v živote. Videl som tie obrovské vlny, tie nemilosrdné vlny, i bolo mi jasno, že vzdor všetkej sebadôvere, vzdor nádeje a povzbudzovania priateľov, vzdor nadšenia môjho a relatívneho šťastia, výhľady do budúcnosti sú veľmi nejasné. Zbývala mi ….a poctivá práca. I pustil som sa pokojným srdcom v boj. Pokojným, lebo ďalším vývinom uvedomil som si, že [...]

Slovo na nedeľu – hriešnik Tiso

25.10.2015

„Učiteľ, ktoré prikázanie v Zákone je najväčšie?“ On mu povedal: „Milovať budeš Pána, svojho Boha, celým svojím srdcom, celou svojou dušou a celou svojou mysľou! To je najväčšie a prvé prikázanie. Druhé je mu podobné: Milovať budeš svojho blížneho ako seba samého! Na týchto dvoch prikázaniach spočíva celý Zákon i Proroci.“ Evanjelium podľa Matúša [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50, aktualizované: 15:34

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

Grey

Pekne a veľmi múdre slova,preto najkrajšie ako viem chcem poďakovať tomu kto to povedal :):)  "Niečo by sme nemali vedieť nikdy. A niečo by sme mali vedieť vždy..."

Štatistiky blogu

Počet článkov: 85
Celková čítanosť: 373065x
Priemerná čítanosť článkov: 4389x

Autor blogu