Založ si blog

ING ľudskych vztahov. . .

ING ľudských vzťahov – nemyslel som že taky odbor vôbec existuje. Oficiálne asi nie a v živote áno.

Skôr ako mňa odsúdiš, obuj si moje topánky a prejdi moju cestu, pocíť moje slzy, zaži moju bolesť, radosť, prejdi kroky, ktoré som prešiel ja, potkni sa na každom kameni, na ktorom som sa potkol ja. Zakaždým vstaň a choď ďalej,tak ako som to urobil ja. Až potom môžeš moje správanie súdiť a tvrdiť, že ma poznáš! “ to síce niesu moje slova ale je to výstižne na toľko bym to použil.

Každý človek aby sa rozhodol niečo spraviť potrebuje dostatočne množstvo informácii. Inak môže sa stať že rozhodnutie bude podľa pravidla : nekvalitný vstup katastrofálny vystúp…Potom nech nikoho neprekvapí že všetko je inak ako malo byť. Tuto žabu niekto bude musieť zožrať…ja to nebudem aj keď francúzsku kuchyňu mam rad.

Koľkokrát v živote robíme chyby?Koľkokrát mýlime sa len preto že konáme podla šablóny ktorú nám niekto iný pripravil ? Už počul som odpoveď že občas musíme…Nemusíme – je to len na nás i sami vieme sa rozhodnúť aj keď nie mame na vyber. Rozumiem , každý ma pravo chápať to po svojom. To značí že také pravo mam aj ja. OK– ja už to chápem po svojom. Bol čas keď som dával “pripomienky” dostal som radu že potom “môžem napísať sťažnosť Pánu Bohu…”.Napísal som. Viem že všetko malo byť inak. Inak ako som to hovoril ja. Ale ja som to nehovoril len tak…Ako je to dnes ?Kto je dnes naozaj spokojný?

Ja odpoveď nečakám. Ja som už ju dostal…

 

 

 

 

Pravda – SK , taká čistá sranda : )) 12

02.11.2015

” Humor je boj s ľudskou hlúposťou. V tom boji nemôžeme nikdy vyhrať, ale nikdy v ňom nesmieme ustať. Pravda, pozor na omyl: Ten, koho považujeme za hlupáka, považuje za hlupáka nás. Ide o to, nevyvraždiť sa. “ / Werich J Socialistický pravičiar – Vodca al-Káidy vyzval na jednotu v boji proti Rusom a Američanom Migranti aj počas víkendu ďalej prúdili [...]

Vlasť – Hrdinovia a zradca ČSR

28.10.2015

Ocitol som sa v živote. Videl som tie obrovské vlny, tie nemilosrdné vlny, i bolo mi jasno, že vzdor všetkej sebadôvere, vzdor nádeje a povzbudzovania priateľov, vzdor nadšenia môjho a relatívneho šťastia, výhľady do budúcnosti sú veľmi nejasné. Zbývala mi ….a poctivá práca. I pustil som sa pokojným srdcom v boj. Pokojným, lebo ďalším vývinom uvedomil som si, že [...]

Slovo na nedeľu – hriešnik Tiso

25.10.2015

„Učiteľ, ktoré prikázanie v Zákone je najväčšie?“ On mu povedal: „Milovať budeš Pána, svojho Boha, celým svojím srdcom, celou svojou dušou a celou svojou mysľou! To je najväčšie a prvé prikázanie. Druhé je mu podobné: Milovať budeš svojho blížneho ako seba samého! Na týchto dvoch prikázaniach spočíva celý Zákon i Proroci.“ Evanjelium podľa Matúša [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Grey

Pekne a veľmi múdre slova,preto najkrajšie ako viem chcem poďakovať tomu kto to povedal :):)  "Niečo by sme nemali vedieť nikdy. A niečo by sme mali vedieť vždy..."

Štatistiky blogu

Počet článkov: 85
Celková čítanosť: 372726x
Priemerná čítanosť článkov: 4385x

Autor blogu