Založ si blog

Nočné debaty s Mili som neviedol. . .

 

ANO je to pravda. Však bolo by to jasne na prvý pohľad …Ale len keď som sa nad tým tak zamyslel aký ma to hlboký vyznám…Je možne hovoriť aj celu noc a furt bude malo… Občas stačí povedať jedno slovo a aj tie slovo treba dlho vyhliadať…:))

 

Nocne srandovno vážne debaty je skutočne odzrkadlenie života muža a ženy pre ktorých ten čas spolu bol tým co ich napĺňalo. Je to príklad ako môže vyzerať život keď by sa rozhodli zabudnúť na všetko a všetkých a myslieť len na seba.Nezabudli.Nemysleli len na seba. Brali ohľad na to aby nekrivdiť tých ostatných. Nechali len pre seba svoje nočné debaty aby „nenarušiť psychickú rovnováhu vonkajšieho sveta“. Dnes čakajú s úsmevom na deň keď zase ďaleko od sveta žijú SVOJ život. Ale už nedajú si s neho zobrať ani minútu viac ako bude to nutne. Keď sú ďaleko neprekáža im hovoriť zo sebou cez telefón keď iní hlboko spia…aj o druhej ráno :))

 

Pravda – SK , taká čistá sranda : )) 12

02.11.2015

” Humor je boj s ľudskou hlúposťou. V tom boji nemôžeme nikdy vyhrať, ale nikdy v ňom nesmieme ustať. Pravda, pozor na omyl: Ten, koho považujeme za hlupáka, považuje za hlupáka nás. Ide o to, nevyvraždiť sa. “ / Werich J Socialistický pravičiar – Vodca al-Káidy vyzval na jednotu v boji proti Rusom a Američanom Migranti aj počas víkendu ďalej prúdili [...]

Vlasť – Hrdinovia a zradca ČSR

28.10.2015

Ocitol som sa v živote. Videl som tie obrovské vlny, tie nemilosrdné vlny, i bolo mi jasno, že vzdor všetkej sebadôvere, vzdor nádeje a povzbudzovania priateľov, vzdor nadšenia môjho a relatívneho šťastia, výhľady do budúcnosti sú veľmi nejasné. Zbývala mi ….a poctivá práca. I pustil som sa pokojným srdcom v boj. Pokojným, lebo ďalším vývinom uvedomil som si, že [...]

Slovo na nedeľu – hriešnik Tiso

25.10.2015

„Učiteľ, ktoré prikázanie v Zákone je najväčšie?“ On mu povedal: „Milovať budeš Pána, svojho Boha, celým svojím srdcom, celou svojou dušou a celou svojou mysľou! To je najväčšie a prvé prikázanie. Druhé je mu podobné: Milovať budeš svojho blížneho ako seba samého! Na týchto dvoch prikázaniach spočíva celý Zákon i Proroci.“ Evanjelium podľa Matúša [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Grey

Pekne a veľmi múdre slova,preto najkrajšie ako viem chcem poďakovať tomu kto to povedal :):)  "Niečo by sme nemali vedieť nikdy. A niečo by sme mali vedieť vždy..."

Štatistiky blogu

Počet článkov: 85
Celková čítanosť: 372788x
Priemerná čítanosť článkov: 4386x

Autor blogu